CNAP _ LA NOUVELLE ADRESSE

This project was commissioned by the CNAP (French National Center for Arts). It aimed at being the reception furniture for a contemporary art festival that took place in September 2018 in a disused warehouse that will become the new CNAP haedquarters and National Collection storage in 2022 after rehabilitation.

Because of the ephemeral aspect of the event, the decision was taken to work on site with materials already available in the building. Standardized architectural elements (wall dividers, floorings, ceiling canopies and fluorecent tube lightings) from the former offices are therefore escaping from their usual grid to become part of a construction and improvisation game.

Year: 2018
Commissioner: CNAP (French National Center for Arts)
Curator: Juliette Pollet
Location: Pantin, FRANCE
Project assistant: Jonathan Roditi